Mühendislikte Felsefe, Mantık, Bilim ve Eğitim

Eklenme Tarihi: 20/07/2026


İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubemizde düzenlenen "Mühendislikte Felsefe, Mantık, Bilim ve Eğitim" başlıklı seminer, üyelerimizin katılımıyla şube hizmet binamızda gerçekleştirildi.

Mühendis Akademi Kurucusu ve Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Öner Yeleğen, mühendislik mesleğinin yalnızca teknik bilgiyle sınırlı olmadığını; felsefi düşünce, mantıksal yaklaşım, bilimsel yöntem ve nitelikli eğitimin mesleki gelişimdeki önemini kapsamlı bir şekilde katılımcılarla paylaştı.

Seminer boyunca gerçekleştirilen bilgi ve deneyim paylaşımıyla mesleki bakış açımızı geliştiren değerli konuşmacımız Mehmet Öner Yeleğen'e ve programa ilgi göstererek katılım sağlayan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi olarak üyelerimizin mesleki ve kişisel gelişimine katkı sağlayacak eğitim ve etkinliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.

smnr-4.PNG
smnr-4.PNG
smnr-5.PNG
smnr-6.PNG
smnr-7.PNG
smr-1.PNG
snr-2.PNG



TMMOB
İnşaat Mühendisleri Odası